Повією «зробив» журналіст

23.11.2007
Повією «зробив» журналіст

Софі Андертон.

Британські моделі надто часто вплутуються у скандали. Але якщо для сімейного бюджету таких суперзірок як, наприклад, мільйонерка Кейт Мосс втрата одногодвох контрактів через звинувачення у вживанні наркотиків фактично непомітна, то менш успішним кралям дорога кожна копійка. Не дивно, що відома у Великій Британії модель Софі Андертон зараз у розпачі. Дівчина стала жертвою провокації, внаслідок якої роботодавець розірвав із нею контракт.

«Обличчя» крему для автозасмаги «Фейк бейк» і колишня зірка «Плейбоя» заявляє, що її брутально «підставили». За 10 тисяч фунтів (близько 20 тисяч доларів) Софі погодилася провести ніч із чоловіком, станцювала йому стриптиз, та ще й запропонувала понюхати разом кокаїн. А «замовник» виявився журналістом газети «Сандей». У результаті фото оголеної й «обнюханої» Андертон з’явилися в кількох жовтих виданнях. Побачивши таке неподобство, компанія «Фейк бейк» одразу ж розірвала контракт із Софі — таким чином дівчина втратила єдину на той момент стабільну роботу.

Враховуючи, що 30річна красуня раніше довго лікувалася від булімії й наркозалежності, друзі порадили їй трохи відпочити й підправити здоров’я, аби не «зірватися» знову. Софі пообіцяла, що так і зробить. До речі, проблеми в неї почалися внаслідок бурхливого роману із футбольним воротарем Марком Босничем, який довів модельку до нервового зриву. І хто ще після цього скаже, що у жіночих проблемах винні не чоловіки!