Двадцятирічка довіри

03.11.2007
Двадцятирічка довіри

Кайлі відзначили за стаж і чарівність.

Австралійська поп–діва Кайлі Міноуг, поборовши страшну хворобу, і далі доводить, що вона не лише мужня жінка, а й справжня зірка. Співачка чудово виглядає, активно працює над свіжим альбомом і здобуває нові нагороди. Днями Кайлі поповнила свою колекцію престижних відзнак премією Music Industry Trust (у перекладі — щось на кшталт «Довіра музичної індустрії»). Яку, до речі, ніколи досі не здобували жінки. Міноуг відзначили за двадцять років творчого стажу, але не тільки.

«З усіх п’ятнадцяти виконавців, які станом на сьогодні вшановані цією премією, Кайлі — найчарівніша. Вона, безперечно, заслуговує на цю нагороду, адже стільки років віддала сцені й досі залишається однією з найкращих представниць своєї професії», — пояснив вибір комітету Music Industry Trust його голова Девід Манн. А серед лауреатів, між іншим, є й такі не останні люди в музичній галузі, як сер Елтон Джон, Пітер Гебріел тощо.

Кайлі й справді виглядала просто чарівно й аж світилася. Не лише в переносному, а й у прямому сенсі: співачка вбралася в ексклюзивну золоту сукню від Dolce & Gabanna, прикрашену тисячами кристалів «Сваровськи», яку відомий італійський дует модельєрів пошив спеціально для неї. «Я дуже вдячна за цю нагороду, отримати її — велика честь для мене», — сказала поп–зірка. Подякувавши шанувальникам за підтримку, Кайлі заспівала I Should Be So Lucky («Я повинна бути щасливою»).