Десять кроків назустріч... тюрмі

Десять кроків назустріч... тюрмі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На тлі гучного затримання мера Підгороднього Павла Курочки при спробі отримати рекордний хабар — 600 тисяч доларів США — привертає увагу ще одна схожа подія на теренах Дніпропетровщини. 1 серпня 2007 року було затримано голову Петриківської райдержадміністрації Петра Лісного. 29 вересня Жовтневий райсуд Дніпропетровська термін його утримання під вартою продовжив ще на два місяці. Сума інкримінованого хабара фігурує вражаюча — 400 тисяч доларів США. І якщо на пана Курочку, на думку багатьох, тавра ніде ставити, але останнє слово має бути за судом, то з паном Лісним ситуація інша.

«Вендета» від дружини

«Вендета» від дружини

Місто Умань було шоковане розмовами про вбивство відомого бізнесмена Миколи Поліщука. Він є членом виконкому Уманської міськради, директором ТОВ «Іскра» та власником готельно–ресторанного комплексу «Фортеця». За чутками, 50–річного підприємця вбили на замовлення, коли він їхав до Черкас із солідною сумою грошей, щоб придбати підйомний кран. Хтось натякав, що Поліщука «прибрали» через те, що хотів звести в місті магазин «Велика кишеня».

Квартиру дітям не віддам!

Квартиру дітям не віддам!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Причиною для позову колишнього першого заступника прокурора Одеської області Сергія Даніліна проти багатодітної сім’ї Галини Мартинової стала елітна квартира. Чиновника не злякали навіть проведені Генпрокуратурою перевірки, які довели, що квартиру в курортній приморській частині міста він одержав із порушенням законодавства. Тоді як багатодітна сім’я отримала її на законних підставах — після відповідного рішення міськвиконкому. Але пан Данілін, який обіцяв не судитися з дітьми, дане слово порушив і подав до суду. Він хоче будь–що повернути квартиру.

Всі статті рубрики