Афганський «облом»

Афганський «облом»

Щоб накрити наркоділків, Головне управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ розробило довготривалу багатоходову спеціальну операцію. Для ліквідації цієї міжнародної злочинної організації було залучено облуправління СБУ на Луганщині та Миколаївщині, а також правоохоронці Росії та Киргизії.

Їхній «вогнепал» накрив наш «Трал»

Їхній  «вогнепал» накрив наш «Трал»

Наплив іноземців в Україні добре видно і неозброєним оком, без будь–якої статистики. Чимало з них вбачають в Україні своєрідний полігон для легкого і далеко не завжди законного збагачення. За даними МВС, найбільше таких «гастролерів» прибуває до нас з країн колишнього Радянського Союзу. Міліція наводить цифри про затримання за скоєння правопорушень 859 громадян із Росії, Молдови, Азербайджану, Грузі, Вірменії. Про адміністративні правопорушення не йдеться — за умисні вбивства в Миколаївській, Львівській областях та місті Харкові, а також за посягання на приватну власність затримані особи з Казахстану, Узбекистану, Білорусі та Туркменістану. І такі випадки непоодинокі.

Утікав до коханої

Утікав до коханої

Щойно Центр зв’язків із громадськістю обласної міліції повідомив про друге затримання в Хорольському районі 16–річного другокурсника одного з сільських профтехучилищ Полтавщини Павла Ч., який напередодні вночі втік від своєї «персональної» охорони, перебуваючи в реанімаційному (!) відділенні обласної інфекційної лікарні. На момент втечі він мав статус підслідного й підозрювався у скоєнні не менш «унікального» правопорушення — за три доби вересня примудрився заволодіти п’ятьма чужими автомобілями.

Покараний альтруїзм,

Покараний альтруїзм,

Свій «Форд–ескорт» іноземець пригальмував при виїзді із Запоріжжя на трасу Харків–Сімферополь. Гадав, що двом молодим людям потрібна екстренна допомога — надто вже енергійно вони, стоячи на узбіччі, розмахували руками перед усіма автівками. 39–річний громадянин Німеччини володів російською мовою, тож зупинившись, погодився підвезти.

Всі статті рубрики