Найсексуальніша жінка — «свій хлопець»

13.10.2007
Найсексуальніша жінка — «свій хлопець»

Вдале поєднання краси, гострого розуму, жіночої сексуальності й «чогось від «свого хлопця», з яким запросто можна випити пива». Саме за ці риси, якщо вірити редакції престижного американського журналу «Есквайр», чоловіки й наділяють жінку званням «найсексуальнішої з нині живих». Цього разу такою була визнана актриса Шарліз Терон, якій, на думку видавців часопису, усе вищезгадане й притаманне.

Щасливицю, якій випадає честь здобути «титул» найсексуальнішої, обирають щороку восени. Раніше «Есквайр» віддавав корону переможниці Скарлетт Йоханссон, Джессіці Біл та Анджеліні Джолі, яка у 2004 році стала першою володаркою цього звання. 32–річна Шарліз уже знялася у відвертій фотосесії для листопадового номера журналу, наклад якого, без сумніву, розлетиться з полиць магазинів умить.

А шанувальники акторського таланту «оскароносної» Терон уже досить скоро зможуть побачити свою улюбленицю в антиглобалістській драмі «Битва в Сіетлі», режисером якої є давній бойфренд Шарліз, Стюарт Таусенд. Світова прем’єра запланована на грудень. Щоправда, у репертуарі українських театрів ця стрічка поки що не значиться.