Інтертанці

10.10.2007
Інтертанці

Під керівництвом Григорія Чапкіса ведуча «Сніданку з «1+1» Яніна Соколова перемогла у танцювальному конкурсі серед ведучих каналу. (Фото Володимира СТАДНІКА.)

У восьмому павільйоні кіностудії ім. О. Довженка, де в понеділок презентували третій сезон суперпопулярного шоу «Танці з зірками», декорацій ніби й не розбирали. Все готове до зйомок, 8 пар з України, Польщі, Росії, Італії та Австрії змагатимуться за SMSки українських телеглядачів. Із знайомих нам членів журі залишився тільки Григорій Чапкіс. Він каже, що наших «зірок» знає як облуплених, а іноземців ще не бачив. Із колегами, які будуть у складі журі, теж не знайомий — вони всі з Європи. «Нашим треба буде добре повчитися. Адже тепер на них чекає значно складніший урок».

 

Останні «Танці»

Генеральний директор каналу «1+1» Юрій Морозов запевняє, що ці «Танці» — останні, бо що, мовляв, можна придумати цікавішого після міжнародних, де братимуть участь фіналісти української, російської, італійської, польської, австрійської програм... Та продюсери зі «Стар Медіа» не втомлюються повторювати «Ніколи не кажи ніколи». «Цього сезону вони точно останні, а далі як Бог дасть, то затанцюємо четверті...»

Ведучі залишаться ті самі — Тіна Кароль і Юрій Горбунов. На презентації вони представляли журналістам учасників проекту — Тіна розказувала про кожного заготовлену каверзну історію, а Юрій виносив із–за куліс картонні макети зірок.

На паркет запрошуються...

Найжагучішими, на перший погляд, мають бути італійці Памела Камасса — топ–модель із найдорожчими сідницями, найзвабливіша зеленоока телеведуча та її незмінний партнер Анжело Мадоніа, фіналіст Чемпіонату Італії у стандарті і латиноамериканських танцях. Сідниці Памели відразу припали Горбунову до душі. «Оце жінка, мені б таку. І чого всі кажуть, що українки найкращі?»

Із Польщі на «Танці з зірками—3» приїде актор популярного серіалу «М — як любов» Марчин Мрочек. Його партнеркою буде Анна Пилипенко, яка минулого року навчила румби і пасадобля Максима Неліпу. А він, у свою чергу, не відстає від наставниці у танцях і теж візьме участь у шоу. Володимир Зеленський з невідомих причин відмовився танцювати на паркеті, тому його партнерка Олена Шоптенко «перепала» Неліпі.

«Я не дуже гарний танцюрист. Але мене витягли глядачі. В нас є такий принцип: навіть якщо ти не найкращий, але я тебе знаю, то ти все одно переможець. Тому іноземці — нам не загроза. Вони ж не відають, як в Україні проходить SMS–голосування», — каже Максим Неліпа.

Олена Шоптенко не дуже переймається втратою старого партнера. Каже, що і Максиму дотепності не позичати. «От тільки частіше стає на ноги. І коліна лише перед передачею позаживали». Їхня пара сформувалася зовсім випадково. Разом були на весіллі у знайомих. А коли почався конкурс вальсу, Максим, по старій дружбі, запросив Олену. «Ми декількома словами перекинулися, куди яка нога, і вийшло непогано. Після чого моя дружина сказала: «А чому б вам у «Танцях із зірками» не станцювати?».

Танцювальне «Євро­бачен­ня» для України принесло не тільки призове місце, а й «приманило» австрійця Мануеля Ортега. 22–річний співак переміг у віденському танцювальному проекті. Казав, якщо буде першим, то пробіжиться вулицями столиці голяком. Сказав — зробив. Тепер австрійців нічим дивувати. У Лондоні на паркеті його підкорила Юлія Окропірідзе. Тому приїхати в Україну відразу погодився. От тільки на репетиції Юля їздить до нього, але два дні на тиждень він чесно відтанцює на студії Довженка.

Наташа Корольова ніяк не може позбутися зв’язків з Україною. Тому відмовитися від «Танців із зірками—3» не змогла. Привабила або чергова доза популярності, або ж звабливі обіцянки продюсерів. Як каже Юрій Горбунов, вона б не приїхала, якби не знала, що буде переможницею. Танцюватиме зі своїм російським партнером, грузином за походженням Євгеном Папунаішвілі. Він, до речі, чи не найщасливіший від участі в українських «Танцях» — дуже хочеться танцюристу одружитися з українкою.

Молода мама Ліля Подкопаєва каже, що не могла відмовити продюсерам. Їй змінили партнера — замість Сергія Костецького танцюватиме з Кирилом Хитровим, призером юніорських змагань. Кирило вчиться на юриста. Коли сказав викладачам, що братиме участь у «Танцях із зірками», то вони навіть поставили перед ним ультиматум: або юриспруденція, або танці. Вирішив ризикнути і погодитися на запрошення. Ліля Подкопаєва спеціально до «Танців» сидить на дієті. У компанії «Стар Медіа» сказали, що тут немає ніякої політики. «На попередню програму ми його відірвали від бальних танців у Хмельницькому. Зараз він не може знову приєднатися до шоу, бо хоче позмагатися на міжнародному танцювальному конкурсі. У нього тепер нова партнерка і щоб не насмішити горобців на весь світ, вони мусять з півроку не виходити із танцювальної зали. «Їх тренує тамтешній тренер». У кулуарах шепчуться, що занадто юний Костецький не гармоніював із жіночною Подкопаєвою, і продюсери, не задумуючись, зробили заміну.

Скрипки не буде, бо він упав із мотоцикла

Олегу Скрипці пропонували взяти участь у «Танцях із зірками—3» — ще б пак, така харизма дає високі рейтинги. Але на початку вересня рок–співак упав із мотоцикла і йому навіть не довелося видумувати відмовки — травма. Як каже його прес–аташе Тетяна Руденко, «Танці з зірками—3» вимагають більше зусиль і складності рухів, тому танцювати ча–ча–ча Олег Скрипка не зможе.

Улюбленець дівчаток, дівчат, жінок і бабусь Віталій Козловський танцюватиме зі «старою» партнеркою Ксенією Горб.

«Мені вже від літа пропонують танцювати. Але на це потрібно багато часу і відмовитися від суботніх концертів. А ще пропонували іншу партнерку. Я погодився тільки за умови, що буду танцювати з Ксюшею».

Віталій і Ксенія вже придумали три танці. Той, що виконуватимуть у суботу, готовий повністю. По секрету Віталій сказав, що танець буде спортивним, відповідно такі ж костюми. «Цього разу буде і кіно, і мультики, і кохання, і поразки, але все закінчиться добре. Передачу я все одно побачу. Мені її фанати записують». Ксенія каже, що Віталія скільки не вчи, а все одно треба все міняти. Та починає вона з характеру. «Добре, що в нього хоч амбіції танцюриста не грають».

Інтригою залишається остання пара–учасниця, ім’я зірки і її партнера стане відомим тільки в суботу. Схоже, це буде Наталка Могилевська, а всі інтерв’ю про лікування у Франції мають тільки нагнати піар–хвилю. Продюсери єхидно посміхаються і мовчать як риба.

  • Сашко Лірник: Казку пропускаю через себе...

    Хто не знає Сашка Лірника? Виявляється, є такі. Та з кожним новим днем незнайків стає все менше: то книга з Лірниковими казками до рук потрапить, то диск хтось перепише й дасть послухати, то на телебаченні Лірникову вечірню казочку тато з мамою увімкнуть. Казкар постійно спілкується з читачами, слухачами й глядачами, їздить з волонтерською місією на Донбас, а також за кордон, до українців діаспори. >>

  • Розкадровані мандри

    Професійна мандрівниця Ольга Котлицька цього тижня у Києві збирає друзів, щоб нагадати: телепроекту про подорожі, автором і ведучою якого вона є, уже 20. Спочатку був «На перший погляд», потім він трансформувався у «Не перший погляд». >>

  • Сміятися з леді-боса

    Навіть якщо комедії не ваш улюблений кіножанр, варто подивитися на неперевершений талант однієї з найсмішніших сучасних коміків — американської акторки Меліси Маккарті у новій стрічці «Леді бос», що цього тижня виходить у прокат в Україні. >>

  • «За мною там Непал, Гімалаї сумують»

    Телеведучий Дмитро Комаров на каналі «1+1» показав Камбоджу, Індію, Кубу, Болівію та інші країни такими, як ніхто не здогадувався. Він «вивертає» світ і показує його з вражаючих сторін. У кабінеті Дмитра в офісі «Плюсів», де ми ведемо розмову, ніби зібрані шматочки екзотичних країн, у деталях. >>

  • У новинах немає змоги «погратися»

    Упродовж останніх років вибагливі телеглядачі, які цінують свій час, усе частіше відмовляються від перегляду ефірів так званих великих каналів, де навіть у новиннєвих блоках орієнтуються на «інформацію розваг» — інфотеймент. >>

  • Провокатори з мікрофонами

    У Донецьк прибула група з 20 представників російських ЗМІ, перед якими поставлено завдання «фіксації обстрілів мирного населення українськими військовими», а також «консультацій» з організації провокацій, — повідомили в групі «Інформаційний спротив». >>