Маневри межичасся

Маневри межичасся

Найближчим часом Президент Віктор Ющенко представить громадськості низку законопроектів, які він подасть на першочерговий розгляд Верховної Ради VI скликання, щойно вона почне роботу. Глава держави наполягатиме на тому, щоб проекти були схвалені ще до призначення нового Прем’єр–міністра. Іншими словами, Президент намагатиметься скористатися «межичассям», аби провести законодавчі зміни відповідно до власного бачення.

Як розМОРОЗити Соцпартію

Як розМОРОЗити Соцпартію

Як це завжди буває після провалу операції, програш неодмінно провокує пошуки крайніх. Соціалістична партія програла вибори–2007, тож тепер завсідники штабів, рай–, об– та інших «комів» ведуть словесну війну з лідером партії Олександром Морозом. По–перше, співробітники окружних комісій у Севастополі заявляють, що Соцпартія з ними не розрахувалася за роботу під час виборів. Обіцяли, мовляв, 1000 гривень, а заплатили всього по 200... По–друге, у тому ж таки Севастополі місцеві соціалісти пригледіли заміну Морозу — Василя Цушка. Донеччани теж не проти Василя, але іншого — Волги.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як не доженемо, то зігріємо

Як не доженемо, то зігріємо

Відповідно до закону про вибори народних депутатів, усі політичні сили, які бажають взяти участь у парламентських перегонах, повинні внести на спеціальний рахунок Центрвиборчкому грошову заставу. Вона дорівнює двом тисячам розмірів мінімальних зарплат (станом на серпень—вересень ця сума становила 880 тисяч гривень). У разі, якщо партія проходить до Верховної Ради, ці кошти їй повертають. Якщо ні — вони надходять до Державного бюджету. Однак це не відлякало від участі у позачергових виборах півтора десятка політичних «лузерів». Чому?

Всі статті рубрики