Утретє на ті самі граблі?

10.10.2007
Утретє на ті самі граблі?

Памела Андерсон знову з обручкою. Сумний досвід двох попередніх шлюбів (перший чоловік, рокер Томмі Лі, діставав її п’яними скандалами, від другого — Кіда Рока — вона втекла вже через чотири місяці шлюбу) не завадив Пам утретє стати на весільний рушничок. Цього разу повногруда білявка сказала «так» 38–річному Ріку Саломону — професійному картяреві, з яким одружилася минулої суботи в Лас–Вегасі. Судячи з того, що весільна церемонія відбулася в перерві між двома шоу за участі Памели, для неї такі заходи вже не мають великого значення.

Як повідомляє сайт журналу «Піпл», на вечірку з нагоди одруження Андерсон і Саломона були запрошені 60 гостей. Наречений був у чорному смокінгу з «метеликом», наречена — у короткій весільній сукні з деніму від Валентино. Це вже прогрес, якщо врахувати, що з Кідом Роком Пам вінчалася у вельми відвертому білому купальнику.

Щодо нового чоловіка власниці одного з найпишніших бюстів Голлівуду, то Саломон прославився тоді, коли запустив в інтернет відеозапис, на якому вони з Періс Хілтон пристрасно кохаються. Мав Саломон і офіційну дружину: відому шанувальникам телесеріалів «Беверлі–Хіллз» та «Всі жінки — відьми» актрису Шеннен Догерті, з якою розлучився у 2002 році.

Із Памелою Рік познайомився місяць тому за картярським столом: білявка програла йому 250 тисяч, однак він відмовився від грошей, погодившись узяти оплату... сексом. Андерсон радо погодилася, і відтоді парочка нерозлучна.