Замість обителі зла — в’язниця

04.10.2007
Замість обителі зла — в’язниця

Мішель Родрігес.

Лави голлівудських зірок, які потрапляють за грати за керування автомобілем у нетверезому стані, поповнилися зіркою фільмів «Форсаж» і «Обитель зла» Мішель Родрігес. Цими днями у лос–анджелеському суді триває слухання справи, за якою актрисі загрожує до 537 днів ув’язнення.

29–річну Мішель звинувачують у повторному порушенні випробувального терміну, обмані при виконанні раніше присуджених громадських робіт та в тому, що вона відмовилася лікуватися від алкогольної залежності. А почалося все ще 2003 року, коли актрису вперше затримали за серйозне правопорушення: п’яна Родрігес, сидячи за кермом, збила мотоцикліста й утекла з місця ДТП. На щастя, хлопець не сильно постраждав, тому, зрештою, кінозірка відбулася штрафом і умовним терміном. Однак незабаром знову упіймалася на керуванні авто «під мухою». Цього разу її позбавили водійських прав, засудили до 48 годин ув’язнення, громадських робіт та тримісячного примусового лікування від алкогольної залежності.

Вийшовши з реабілітаційної клініки–вит­верезника, Мішель отримала назад свої права і випробувальний термін на три роки. Але, схоже, навіть не збиралася дотримуватися умов цього випробувального строку, більше того, ніби зумисне постійно їх порушувала. Зрештою правоохоронцям урвався терпець, і вони знову спровадили Родрігес до суду. Тепер актриса вже так легко від правосуддя не відкараскається, оскільки лос–анджелеські служителі Феміди остаточно втратили до неї довіру.