Щаслива, бо «важка»

28.09.2007
Щаслива, бо «важка»

«Яка я тепер велика!» — тішиться Міла.

Міла Йовович знову підкорила світ: зомбі–бойовик «Обитель зла–3», у якому, як і в двох попередніх «серіях», вона зіграла головну роль, користується великою популярністю. Принаймні в американському прокаті третя і, за свідченням очевидців, найбільш видовищна з точки зору спецефектів «Обитель» за касовими зборами посідає перше місце серед прем’єр минулого тижня.

Незважаючи на те, що –річна акторка вже ось–ось народить, вагітна Міла залюбки приїздить на презентації фільму. «Мені дуже смішно виступати на цих презентаціях, — зізнається зiрка. — Бо на плакаті люди бачать Мілу Йовович стрункою, худенькою, а тут я — виповзаю з машини у всій своїй красі, роздута, як повітряна кулька. Мабуть, народ лякається».

Актриса й справді добряче поправилася, але анітрохи з цього приводу не комплексує. Навпаки, вона дуже щаслива й задоволена, адже давно мріяла стати мамою. Хоча вагітність проходить для неї непросто. «Я чула, що Наомі Уоттс (актриса, яка нещодавно народила первістка. — Ред.) навіть в останні місяці була активною й не відчувала жодних незручностей. Щиро кажучи, я їй заздрю, бо сама ледве рухаюся. Мені дуже важко ходити, моє тіло стало такою величезною тушею! Але нічого — ще зовсім трошки, і я повернуся до своїх звичних форм», — розповідає про свої відчуття Йовович. До речі, у неї буде дівчинка.