Два «б»: брехня та Богословська

27.09.2007

Окружний адміністративний суд Києва визнав недостовірно та наклепницькою інформацію, яку розтрубила колись «озима», а тепер «синя», Інна Богословська. Хоч зять Кучми Віктор Пінчук і делегував Богословську до Партії регіонів для інтелектуального підкріплення, схоже, з цього нічого не вийшло. Єдине, на що спромоглася Інна Германівна, так це зіграти роль лайномета та оббрехати Юлію Тимошенко.

У рішенні суду, як розповів представник Тимошенко Володимир Пилипенко, стверджується, що 18 вересня Інна Богословська оприлюднила завідомо неправдиву інформацію, яку визнано незаконною агітацією наклепницького характеру, що «мала на меті спонукати голосувати проти позивачів та їхньої політичної сили». Відповідно до рішення суду, всі твердження великої правниці не знайшли свого жодного підтвердження у реальному житті. Якщо, звісно, не рахувати бурхливу фантазію самої пані Богословської.

Ну а матеріали, надані на розгляд суду, взагалі подивували учасників процесу. За словами Володимира Пилипенка, це переважно підшивки з газет, роздруковки з інтернету, брошурка Прогресивно–соціалістичної партії (Богословська ретельно вчиться у старшої колеги — Наталії Вітренко ?). Зрозуміло, що суд не зміг серйозно сприйняти за докази цю «макулатуру», отже, розвіяв усі звинувачення пані Богословської.

Георгій ПОЛУПАНОВ