Ребро і жінка

26.09.2007

Джордж Клуні потрапив в аварію біля міста Пелісейдс (штат Нью–Джерсі). Керуючи своїм улюбленим мотоциклом «Харлей–Девідсон», знаменитий кіноактор врізався в автомобіль «Мазда Мілленія». На щастя, обійшлося без важких травм: 46–річний Клуні відбувся зламаним ребром. Однак якщо за здоров’я свого улюбленця мільйони його прихильниць можуть бути спокійні, то новина про те, що Клуні був не сам, їх явно засмутила.

Справді, як повідомляють американські ЗМІ, разом із Джорджем у ДТП потрапила 28–річна модель Сара Ларсон. Їй пощастило менше: у дівчини перелом ступні і травми обличчя. І якщо Клуні після госпіталізації швидко очуняв і на тому ж мотоциклі поїхав геть, то Сарі довелося ще на деякий час затриматися в лікарні. Між іншим, дівчина, подейкують, заручена з іншим. Однак це не заважає їй увесь вільний час проводити з Джорджем — познайомилися вони ще минулого року на Венеціанському фестивалі, а особливо зблизилися наприкінці цього літа. Міс Ларсон, яка прославилася після перемоги на шоу «Фактор страху», працює у лас–вегаському клубі «Палмс казино різорт», де відбувалася прем’єра останньої стрічки за участю Клуні «13 друзів Оушена». Перед аварією парочка кілька тижнів провела разом у Франції.

Що ж до ДТП, то поліція поки що з’ясовує, хто саме був її винуватцем. Як стверджує Клуні, він їхав правою смугою, а водій «Мазди» несподівано «підрізав» його, прагнучи здійснити правий поворот. 27–річний шофер легковика не згоден і запевняє, що це якраз актор порушив правила дорожнього руху.