Валентина для Салми

26.09.2007
Валентина для Салми

Салма Хайєк.

Якщо вірити, що краса врятує світ, то світ може бути спокійним: краси в ньому побільшало. Минулої п’ятниці одна з найвродливіших і найталановитіших актрис нашого часу Салма Хайєк народила дівчинку — а отже, ще одну красуню, бо інакшої доньки в такої жінки й бути не може.

Як повідомляє агенція AFP, 41–річна мама і новонароджена, яку назвали Валентиною Паломою, почуваються добре. Тато — 45–річний французький бізнесмен Франсуа–Анрі Піно — страшенно щасливий. До речі, на відміну від Салми, яка вперше стала мамою, Франсуа–Анрі до народження Валентини мав іще двох дітей від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, голлівудська зірка мексиканського походження вперше заявила про свою вагітність у березні. На той час Хайєк уже була офіційно заручена з Піно — виконавчим директором і спадкоємцем елітної компанії PPR, яка спеціалізується на виробництві товарів класу «люкс». Зокрема, таких відомих брендів, як «Гуччі», «Ів Сен–Лоран» тощо. До слова, на час знайомства з гарячою мексиканкою Франсуа–Анрі був вільним чоловіком — із попередньою дружиною він розлучився у 2004 році.

Коли Салма трохи відійде від пологів, вони планують зіграти не одне, а одразу три бучних весілля: перше для родичів і найближчих друзів — у рідному містечку актриси на півночі Мексики, друге — для провідних зірок шоу–бізнесу і моди, у паризькій резиденції Піно, а третє — у Лос–Анджелесі, де подружжя Піно переважно й мешкатиме.