Щоб не кидалися яйцями...

Щоб не кидалися яйцями...

Ціни на яйця зросли до шести гривень за десяток, і це — не межа, переконують експерти. Голова Ради директорів асоціації «Союз птахівників України» Олександр Бакуменко не виключає, що до кінця року яйця можуть ще подорожчати. Пан Бакуменко пояснив УНІАН, що на сьогодні відпускні ціни всіх виробників яєць становлять 4—4,5 гривні за десяток.

Акція «Тарифам стоп!»

Акція «Тарифам стоп!»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Заява минулого тижня міністра із питань житлово–комунального господарства Олександра Попова про подальше підвищення тарифів на житлово–комунальні послуги ще на сім відсотків викликала обурення у блоці «Наша Україна — Народна самооборона». «Ми переконані, що ці наміри є черговим свідченням непрофесіоналізму уряду та його роботи проти інтересів простих громадян», — ідеться у заяві блоку. У НУНС переконані: саме тарифна політика уряду у сфері житлово–комунальних послуг стала однією з причин падіння рівня життя мільйонів українців.

Всевидяче око

Всевидяче око

Заїжджаючи на черкаську дамбу через Дніпро, можна й не помітити дві відеокамери й інфрачервоний прожектор, приєднані до одного зі стовпів. Кожний транспортний засіб, який виїжджає з міста в бік Золотоноші, потрапляє в поле зору (це 200 метрів оглядової камери), а також камери, яка дає «картинку» на відстані 50 метрів, та інфрачервоного прожектора, який дозволяє зчитувати номерні знаки вночі й за поганої погоди.

«Шахтарський герцог» вчився на гірничого інженера

«Шахтарський герцог» вчився на гірничого інженера

Сьогодні в Донецьку проходять урочистості з нагоди 75–річчя від дня народження народного артиста України Анатолія Солов’яненка. Його ім’я з 1999 року носить Донецький обласний академічний театр опери та балету, який днями також відзначає три чверті століття. Вечір пам’яті видатного земляка за участі провідних солістів України та зарубіжних країн заплановано провести саме в Оперному. Перед початком концерту керівники області й гості покладуть квіти до пам’ятника співакові, спорудженого в сквері поруч із театром.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Набережна кохання

Набережна кохання

У середині вересня на змаганнях у Південній Кореї Василь Вірастюк завоював титул чемпіона світу з богатирського багатоборства. А вже за тиждень могутній атлет вдруге одружився. Інна, про яку тепер, без перебільшення, можна сказати, що вона за чоловіком — як за кам’яною стіною, незважаючи на шалену популярність Василя Вірастюка, під час першого знайомства не признала в ньому чемпіона і навіть «відшила».

Всі статті рубрики