НОВИНИ ПЛЮС

20.09.2007

Суд заборонив Цушку агітувати

Окружний адміністративний суд Києва визнав протизаконними дії міністра внутрішніх справ Василя Цушка щодо здійснення передвиборної агітації шляхом оприлюднення в ЗМІ інформації про діяльність міністерства. Рішення було винесене за позовом блоку «Наша Україна — Народна самооборона» щодо агітаційного відеоролика, який транслювався в ефірі телекомпаній «Інтер» і ICTV 11 вересня. Як повідомляють «Українські новини», суд також заборонив Цушку проводити передвиборну політичну агітацію з використанням інформації про діяльність МВС.

Янукович боїться провокацій

Прем’єр–міністр Віктор Янукович на мітингу в Жовтих Водах (Дніпропетровська область) заявив, що його опоненти готують провокації з метою зриву голосування або ж встановлення результатів виборів по тих округах, де Партія регіонів має переважну підтримку виборців. «Тривожна інформація» надходить із Криму, Запорізької, Луганської і Донецької областей, цитують лідера Партії регіонів «Українські новини».

Справа про отруєння Ющенка

Генеральна прокуратура Росії надіслала українській стороні відповідь на запит у справі про отруєння Президента Віктора Ющенка. «У суворій відповідності до чинного законодавства і міжнародних домовленостей російська прокуратура направила відповідь в Україну», — повідомило агенції «РІА «Новості» джерело в керівництві Генпрокуратури.

Відділ кадрів

Президент України Віктор Ющенко звільнив Андрія Кислинського з посади свого радника й призначив його заступником глави секретаріату Президента. Трохи раніше Кислинський обіймав посаду керівника офісу Президента.