Суддя з тротилом, маніяк з ножем

Суддя з тротилом, маніяк з ножем

На черговому брифінгу начальника Запорізького облуправління міліції Олександра Шмітька генерал висловив традиційне задоволення роботою своїх підлеглих, оперуючи перевантаженою відсотками статистикою. Багато вбивств? Так скоєно ж їх 83, а не розкрито лише чотири — натомість «знайдено кінці» у ще десяти вбивствах минулих років... Масованішим став наступ на наркобізнес: днями у Михайлівському районі міліція знищила майже тонну конопель (їх вартість — близько 1,3 мільйона гривень), прикрито велике наркокубло у запорізькому нічному клубі «Сова»...

Дитині — морозиво, матері — горілку...

Дитині — морозиво, матері — горілку...

Про зникнення чотирирічної дівчинки правоохоронці дізналися лише на спільній нараді дільничних інспекторів міліції та голів сільських рад Долинського району Кіровоградської області. Як пояснив сам сільський голова, про НП йому стало відомо від селян, тоді як сама мати дитини на це не зважала.

«Мобілка» — не розкіш, але крадію згодиться

«Мобілка» — не розкіш, але крадію згодиться

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мобільний телефон вже давно не розкіш, а досить доступний засіб зв’язку, тож не дивно, що чим більше мобілок купують собі люди, тим більше їх у них викрадають. Злодії вже давно «не паряться» із гаманцем, в якому невідомо чи є гроші – легше витягнути з кишені мобілку й кілька сотень гривень від перекупників гарантовано.

Всі статті рубрики