Дякуємо серцем: МОЗ закликало долучитись до флешмобу подяки медикам

16:11, 23.08.2022
Дякуємо серцем: МОЗ закликало долучитись до флешмобу подяки медикам

МОЗ і Всесвітня організація охорони здоров'я до Дня Незалежності України оголосили загальноукраїнський флешмоб

Підтримати українських лікарів у межах проєкту «Дякуємо серцем» та долучитися до флешмобу закликало Міністерство охорони здоров'я
 
Як інформує Україна молода, про це МОЗ повідомляє у Фейсбуці.
 
«МОЗ і Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) у межах проєкту "Дякуємо серцем" до Дня Незалежності України оголошують загальноукраїнський флешмоб, аби ще раз подякувати українським медикам за їхню роботу та відважність»,- ідеться у повідомленні.
 
Зазначається, що 31 рік поспіль українські медики невтомно бережуть здоров’я українців, а останні пів року працюють у складних умовах повномасштабної війни.
 
«Вони залишаються на посту, коли в їхні міста летять ракети. Оперують, коли їхні лікарні обстрілюють. Їдуть туди, де потрібна допомога, коли навколо все палає. Вони рятують життя, часто – ризикуючи власним. У День Незалежності важливо сказати медичним працівникам: "Дякую за те, що підтримуєте серцебиття країни!»- зауважили в МОЗ.
 
Щоб долучитись до флешмобу, потрібно зробити у соцмережах допис із подякою медикам, додати у допис хештег #дякуємо_серцем. За бажанням можна проілюструвати допис картинкою.
 
Підтримати медичну систему можна донатом на платформі UNITED24.
 
Як повідомляла УМ, жінки--медики отримали  першу партію полегшених бронежилетів від центру «Help Ukraine Center» для роботи на передовій.