Кирило впав і забив спину на освяченні храму в Новоросійську

13:06, 25.06.2022
Предстоятель Російської православної церкви Кирило гучно гепнувся і забився спиною під час освячення храму у Новоросійську.
 
Патріарх Московський здавна не дозволяє торкатися себе і підтримувати на сходах через пандемію коронавіруса.
 
Як інформує Україна молода, про це стало відомо із опублікованого відео.
 
«Не встигли ні співробітники охорони, ні служба протоколу, ні єпископи, що стоять поруч. Патріарх забився спиною об ребро кафедри. Літургія продовжилася.
 
Митрополит Григорій та місцевий єпископ Феогност винувато дивляться спідлоба на патріарха і чекають на реакцію. Але винні коронавірусні обмеження, через які патріарх не дозволяє торкатися себе і підтримувати на сходах», – прокоментував інцидент богослов Андрій Кураєв.
 
 
 
 
Нагадаємо, раніше Кирило під час богослужіння згадав загарбницьку війну, яку Росія веде в Україні. Гундяєв похвалив окупантів за «мужність і самопожертву», про які йому нібито розповіли священники, які опікуються рашистськими військовими. За словами патріарха Кирила, окупанти у своїх вчинках в Україні керуються не грошима чи наказами керівництва, їхньою мотивацією є православне виховання.
 
Як повідомляла УМ,  патріарх Кирило проповідує  так званий "руський мир", закликаючи поповнювати лави окупаційних військ.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Предстоятель ПЦУ Епіфаній вважає, що вже ніхто у світі не сплутає росію та Україну, а комплекс меншовартості українців розвіяний та відійшов у небуття.