В окупованій Кирилівці безлюдно: пусті пляжі та закриті бази, відео

14:25, 09.06.2022
Цьогоріч у курортній Кирилівці Запорозької області можна побачити лише порожні пляжі, вулиці та бази відпочинку. Людей — одиниці. 
 
Як інформує Україна молода, відео того, як виглядає популярний серед українців курорт на Азовському морі, опублікувала в мережі жителька Мелітополя.
 
На під’їзді до Кирилівки, у селі Лиманське, немає жодного продавця сушеної риби та домашнього вина, яких ми звикли бачити кожного літа.
У центрі Кирилівки досить безлюдно, лише де-не-де поодинокі перехожі, на лимані також не видно жодного рибалки. 
 
 
 
 
Звичні місця для розваг не працюють. На автовокзалі теж нікого немає, більшість магазинів та кіосків закриті. Автор відео помітила лише одного продавця в центрі, який пропонував кукурудзу.
 
На Федотовій косі більшість баз відпочинку зачинені. Лише подекуди можна побачити автомобілі.
На косі Пересип не менш сумно. Усі будинки для відпочинку порожні, а на вулиці розкидані будівельні матеріали та сміття.
 
Лише Азовське море привітно зустріло мешканців Мелітополя. 
 
Як відомо, через воєнний стан, розпочинати курортний сезон у Запорізькій області не будуть. Перебування на базах відпочинку є небезпечним для відпочиваючих.
 
Як повідомляла УМ, російські окупанти продовжують грабувати тимчасово окуповані українські землі. У Мелітополі, який називають «черешневою столицею України», окупанти планують обікрасти фермерів і задарма вивезти урожай ягоди.