Під Ізюмом бійці ССО підірвали ворожу колону на мосту

10:31, 14.04.2022

Українські спецпризначенні підірвали міст та знищили техніку  російських окупантів, які їхали у напрямку Ізюму, що на Харківщині.  Колона рашистів прямувала на підкріплення своїх військ.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомила пресслужба Командування Сил спецоперацій.


У ССО зазначили, що кілька днів тому українські воїни виявили ворожу техніку на Харківщині. Це були бронеавтомобіль "Тигр", КамАЗ та три "Урали". Вони мали посилити угруповання окупантів у Харківській області.


Визначивши маршрут руху ворожої колони, оператори ССО здійснили дорозвідку об’єкту, який був найбільш вдалим для здійснення інженерної засідки – міст на шляху техніки російських окупантів. Далі спеціалісти зайнялись кропіткою роботою – визначенням місця встановлення зарядів та розрахунком необхідної кількості тротилового еквівалента.


Заклавши вибухівку у визначене місце, оператори ССО почали чекати на ворога. У визначений час ССО здійснили підрив мосту, знищивши всю ворожу колону.


Після підриву мосту, за допомогою безпілотника, було підтверджено, що ціль уражена. 

 


«Підірвавши міст із росіянами, наші оператори за допомогою БПЛА підтвердили ураження цілі. Після цього справу завершили наші колеги з сил оборони України»,– йдеться в повідомленні.


За даними Генштабу, зараз Росія зосереджена на спробі вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, гарячою точкою також залишається Харківщина. 


Відомо, що 13 квітня над Харківською областю було збито два ворожі літаки, котрі з повітря обстрілювали населені пункти.


Як повідомляла УМ, ЗСУ завдали серйозних ушкоджень російському крейсеру «Москва», вразивши його ракетами «Нептун», які стоять на варті у Чорному морі.