Сестри самурайського роду підтримали Україну, заспівавши Гімн

13:40, 18.02.2022

Японський жіночий гурт The Yokohama Sisters вирішив підтримати Україну в непростий час та відсвяткувати дружні відносини між Одесою і Йокогамою. Дівчата заспівали гімн України і цим захопили українців. 


Як інформує Україна молода, відео  виконання   японки опублікували на Youtube-сторінці своєї групи.

 

На відео троє дівчат у світлих костюмах виконують гімн України українською мовою. При цьому співачка, яка стоїть посередині, тримає невеликий прапор нашої країни. 


Варто зазначити, що Одеса і Йокогама вже більш ніж більш ніж 55 років є містами-побратимами.


Таке виконання гімну дуже припало до душі українцям, які залишили свої захоплені коментарі під відео. 



Дівчата співають українською мовою, що дедалі більше захопило пересічних українців. Вони написали безліч слів вдячності під неймовірним співом чарівних дівчат. У тривожний час важко сидіти у інформаційному вакуумі, тому багато хто розраджує себе переглядом соціальних сторінок та відео.


Ви так добре заспівали. Спасибі, спасибі за вашу підтримку!», «Спасибі вам!! Ви неймовірні!», «Вау, як же ви добре співаєте, спасибі!», «Який приголомшливий виступ! Дякую з України», «Це приголомшливо! Прекрасні голоси, прекрасна українська вимова! Велике спасибі і найкращі побажання з Берліна!», «Спасибі вам, дівчата! Добре співаєте! Ви неймовірні!». 
 

Як повідомляла УМ, у Нідерландах  на території королівського палацу в Гаазіпід час вручення вірних грамот  пролунав гімн України.

 

Раніше голівудська актриса українського походження, зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник підтримала Україну в неспокійні часи російскої загрози.