На Львівщині завершилися навчання Rapid Trident-2021, фото

12:38, 02.10.2021

Українсько-американські військові навчання Rapid Trident-2021, в яких взяли участь понад 100 військовослужбовців, завершилися у Львівській області.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує Державна прикордонна служба у суботу.

 

Зазначається, що полковник армії США Майкл Хансон привітав українців з закінченням навчань.

 

На його думку, прикордонники показали високий рівень підготовки під час відпрацювання всіх запланованих заходів.

 

 

Пан Хансон наголосив, що у нашій Конституції закріплено прагнення України стати членом НАТО, тож він закликав реформуватися та йти до мети.

 

У навчаннях взяла участь прикордонна комендатура швидкого реагування Ізмаїльського загону. Для проведення тренувань залучили близько 20 одиниць техніки.

 

У Держприкордонслужбі зазначили, що військові відпрацювали навчально-бойові завдання щодо відбиття нападу ворога, під час яких, зокрема, займали визначені місця.

 

 

Спецпризначенці тренувалися брати ділянку державного кордону під свій контроль, розгортати систему контрольних та режимних дій.

 

Також Майкл Хансон вручив заступнику начальника Ізмаїльського загону – коменданту прикордонної комендатури швидкого реагування полковнику Оресту Морозу сертифікати учасників українсько-американських військових навчаннь «Rapid Trident - 2021».

 

Як повідомляла «УМ», українські та американські військовослужбовці провели спільне десантування вперше в історії в рамках багатонаціональних навчань Rapid Trident-2021.