Під Вишгородом знайшли зниклого дворічного Богданчика Уніченка, відео

18:42, 15.04.2021

Зниклого дворічного малюка Богдана Уніченка шукали 240 осіб майже добу - правоохоронці, кінологи, спецпризначенці з «Миротворця», нацгвардійці. В небо підняли пошуковий вертоліт.

 

Хлопчика з села Рагівка Вишгородського району Київщини таки знайшли живим, хоча й наляканим. Він сильно змерз, адже довго перебував під дощем. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов у четвер.

 

«Увага! Знайшли хлопчика! Це найкращий у житті подарунок оперативникам поліції Київської області на День карного розшуку! Всім Спасибі!», - написав пан Нєбитов.

 

Відомо, що хлопчик зник з двору будинку по вулиці Яблунева в селі Рагівка, Поліської територіальної громади близько 16:30. Спочатку мати намагалася знайти його самостійно, але о 21:00 звернулася в поліцію.

 

Згодом пан Нєбитов написав:

 

«Виснажений, стурбований, але вже у безпеці! Богдана Уніченка оглянули лікарі для надання, у разі необхідності, медичної допомоги. Для нас, батьків, діти – це найдорожче, що є у житті. Саме тому кожна подія, яка трапляється з малечею змушує викладатись на всі 100, аби зменшити ризики негативних наслідків».

 

За його словами, дізнавшись про зникнення дворічного малюка, на його пошуки було задіяно всі служби поліції Київщини, Нацгвардійці, працівники ДСНС, волонтери та інші небайдужі громадяни.

 

Богдана шукали на території села, перевіряли занедбані будівлі і колодязі. Пошук розширили на довколишні села.

 

 

Судячи з зовнішнього вигляду малюка, він заблукав і провів ніч на вулиці. Як виявилося, хлопчик пішов з батьком у ліс за дровами.

 

"Батько вирішив піти в ліс, щоб нарубати дров. Дитина пішла разом з ним. Але батько побачив це пізніше. Батько сказав, щоб дитина йшла додому, оскільки будинок розташований біля лісу. Дитина розвернулася і пішла. Батьки намагалися самі знайти до 10 годин вечора - Ред.), але пошуки були марними ", - повідомили в поліції.

 

Як виявилось, малюк заблукав та не міг знайти шлях додому. Завдяки спільним зусиллям та злагодженій роботі, а також пильності працівників карного розшуку хлопчика вдалося розшукати.

 

"Оперативно спрацювали! Спасибі вам! Дворічна дитина сама, вночі, не вість де. Це дійсно подарунок знайти його живим і неушкодженим!" - пишуть користувачі мережі.

 

 

Як повідомляла "УМ", небайдужі перехожі власноруч затримали гвалтівника неповнолітньої дівчини на вулиці Братиславській, що на Лісовому масиву у Києві.