У Черкасах діти перебігали дорогу перед авто й кидали пляшки під колеса, відео

13:55, 13.04.2021

Школярі влаштували небезпечні ігри: перебігали дорогу перед авто й кидали пляшки під колеса у Черкасах.

 

Як передає Україна молода з посиланням на місцеві ЗМІ, інцидент стався поблизу набережної Дніпра у мікрорайоні Митниця.

 

Зокрема, черкащанка Леся Шевченко опублікувала відео, на якому діти влаштували небезпечні ігри з автівками, пляшками та власним життям.

 

На відео видно, що школярі розважалися двома методами: кидали під колеса автомобіля різні предмети, зокрема, й пляшки, та перебігали дорогу перед самою машиною, наражаючи на небезпеку себе й водія.

 

Разом із сотнями черкащан відео побачив батько одного зі школярів. Наступного дня він опублікував відео, в якому попросив пробачення перед водіями й привселюдно вирішив покарати сина.

 

«Я - батько того хлопця, який учора разом із друзями порушував правила дорожнього руху в мікрорайоні Митниця. Вони перебігали дороги, кидалися пляшками через суцільні смуги дороги. Я дуже вдячний людині, яка опублікувала відео й показала, що ми дійсно не знаємо, чим займаються наші діти. Прошу пробачення за такий вчинок сина. Відсьогодні він вивчатиме правила дорожнього руху, не торкатиметься гаджетів і не виходитиме на вулицю. Це правило діятиме до тих пір, поки ми разом не пройдемо тест ПДР», –  наголосив батько черкаського хлопця.

 

Школяр також попросив вибачення у водіїв за небезпечні ігри.