Джип Рабіновича закидали яйцями на Болдиних горах у Чернігові, відео

15:17, 18.06.2020

Позашляховик нардепа від ОПЗЖ Вадима Рабіновича заїхав на зелену зону історичної місцини – Болдини гори у центрі Чернігова у четвер.

 

Цей факт неабияк обурив місцевих мешканців, тож молоді патріоти, які протестували проти приїзду Рабиновича до міста, закидали його джип яйцями.

 

Близько десяти найактивніших із них затримала поліція.

 

Про це інформує «Україна молода» у четвер.

 

За даними поліції Чернігівщини, молодики намагалися перекрити рух транспорту депутата (прізвище Рабіновича у поліції не називають – Ред.).

 

"Сьогодні зранку під час візиту до Чернігова народного депутата Верховної Ради України група радикально налаштованих молодиків намагалися перекрити рух транспорту нардепа та закидала яйцями його автомобіль", - повідомили у поліції.

 

Тоді як сам Вадим Рабінович розповів журналістам про свою поїздку до Чернігова та зазначив, що поспілкувався з "дуже цікавими радикалами", які бігали за його машинами, блокували дорогу і "розкидалися сільськогосподарськими продуктами".

 

Іцидент стався на Болдиних горах, куди Рабінович приїхав, щоб покласти квіти до Вічного вогню. Автомобіль зустрічав нардепа на пішохідній зоні. Керівництво  Чернігівського штабу "Нацкорпусу" повідомило пресу, що саме це й спровокувало конфлікт.

 

У поліції зазначають, що намагалися припинити сутички, але група молодиків "перекинула свою агресію на поліцейських" та розпилила в їх бік аерозоль дратівливої дії з балончиків. Одному правоохоронцю нібито було завдано тілесні ушкодження.

 

Потерпілого направили до лікарні. За словами поліції, всі правопорушення зафіксовані на відео.

 

Повідомляється, що правоохоронці вже затримали близько десятка учасників сутички та доставили їх до Чернігівського відділу поліції для надання свідчень. Нині триває процес затримання інших активних учасників.

 

Поліція встановлює роль кожного учасника сутички. Їх діям буде надано юридичну оцінку.

 

Як повідомляла "УМ", наприкінці травня активісти "Нацкорпусу" налякали працівників офісу лідера ОПЗЖ Медведчука фаєрами і петардами з нагоди Дня Героїв.