Кримська художниця Ксенія Симонова бореться за звання найбільш талановитої людини світу

10:47, 13.02.2019
Українська художниця Ксенія Симонова, яка малює на піску пройшла у фінал чемпіонського сезону американського талант шоу. У ньому п'ятдесят переможців національних проектів борються за звання кращого в світі.

Дівчина пдірвала зал своїм фінальним виступом. В ньому розповіла історію проте, як любов перемагає усі негаразди. І як вона здатна переламати і смерть, і війну. Коли кримчанка закінчила свою піщану "оповідь", і глядачі, і судді аплодували їй стоячи. Відео її номера з'явилося на офіційному YouTube-каналі America's Got Talent.
 
Судді зазначили, що її виступ був схожий на серію книжок зі щасливим фіналом, від яких неможливо відірватися. Та побажали українці перемогти у фіналі. Хто стане переможцем, глядачі ще вирішують. Фіналіста оголосять в понеділок, 18 лютого.

Сама Ксенія розказала, що коли вперше виходила на американську сцену, дуже нервувалася. Адже відчувала, що там вона представляє Україну. Та щойно підійшла до свого слоиу з піском, то відчула себе затишно, наче вдома. І показала свою історію.
 
Ксенія Симонова вже має за плечима перемогу на аналогічному талант-шоу в Україні. Здобула її у 2009 році.