Не на часі: влада має займатися мобілізацією і фортифікацією, а не самітом миру

14:08, 08.06.2024
Не на часі: влада має займатися мобілізацією і фортифікацією, а не самітом миру

Нас чекають гарячі бої аж до зміни погоди - кліматичної і політичної. Десь у листопаді - дощі на Донбасі і вибори в США. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

На фронті проти нас зосереджено 530 тисяч російських військ. Ще 250 тис очікуються в серпні. 
 
Це в 4 рази більше, ніж в лютому 2022-го.
 
На ЛБЗ (лінії бойового зіткнення - Ред.) рашистам протистоять 500 тисяч українських бійців. По штату. Некомплект сказати не можу, але він значний. 
 
Про це знають вороги. Знають і всіляко розігрівають проблеми з українською мобілізацією. А одночасно розтягують фронт. 
 
Це ж так очевидно - якщо проти тебе менша кількість військ - розтягуй ЛБЗ і рано чи пізно на тій стороні утвориться слабо захищена ділянка. 
 
Чим має займатися наша влада? 
 
Мобілізацією і фортифікацією. 
 
Чим вона займається? 
 
Підготовкою до «Саміту миру» в Швейцарії
 
Навіщо він, якщо очевидно, що путін з такою армадою не зупиниться, аж поки не обламає роги об оборону ЗСУ. Нас чекають гарячі бої аж до зміни погоди. Кліматичної і політичної. Десь у листопаді - дощі на Донбасі і вибори в США. 
 
Нам відповідають - «Саміт миру» у червні буде таким потужним сигналом підтримки України, що путін дрогне і припинить війну. 
 
А минулорічне голосування Генасамблеї ООН, де 141 країна підтримали нашу територіальну цілісність при 7 проти - не було таким сигналом? 
 
А три саміти миру минулого року в Саудівській Аравії, Данії та на Мальті, коли десятки впливових країн, в тому числі Китай та країни Глобального Півдня, підтвердили неприпустимість агресії Кремля, - цього сигналу теж було недостатньо? 
 
Хтось вірить, що якщо до Саміту додати слово Глобальний і добитися там участі Східного Тімору, Кабо-Верде і Всесвітньої боксерської ради, то путін злякається і виведе війська? 
 
Чи це просто чергове шоу, сцена для нашого найвеличнішого Артиста, який так скучив за аплодисментами? 
 
А питання мобілізації, фортифікації, передачі у війська дронів та РЕБ - хай почекають. 
Не на часі.