Якою буде наша перемога?

15:06, 14.03.2022
Якою буде наша перемога?

Велелюдні патріотичні акції у тимчасово окупованому Херсоні. (Фото: facebook.com/khoda.gov.ua)

Якою буде наша перемога? Як вона виглядатиме? Що буде з Росією і тими виродками, які прийшли на нашу землю зі зброєю? Питаю про це у друзів і знайомих. На жаль, люди здебільшого зупинилися на фразі: "Ми переможемо", а іноді і в цьому сумніваються.

 

Сьогодні ми не маємо права сумніватися. Сумнів у нашому випадку від лукавого. Навіть якщо все навколо у вогні, ми маємо вірити у перемогу. Ми мусимо бути оптимістичними, веселими і гордими за своїх людей і землю. Перемога не буде легка, але вона точно буде.

 

Як я її бачу?

 

Росіяни уже сьогодні в агонії. Тому і стріляють у мирних людей і житлові будинки. Вони не можуть зрозуміти, чому українці такі божевільні і готові загинути за свою землю, ідуть з голими руками під кулі і воюють до останнього патрона. У них такого коду в крові немає. А в нас є! І це нове диво світу.

 

Це диво зламає росіян. У найближчі дні може навіть і сьогодні чи завтра. Вони ще пару днів будуть божеволіти від злості і відчаю, а потім кинуть зброю і будуть тікати. Дехто втече додому і розказуватиме, що всіх бандерівців винищили, тому в Україні уже немає що робити. Дехто розумітиме, що в Росії їх свої ж пристрелять, тому ходитимуть лісами і спустошеними містами, доки до квітня цього року їх не загризуть вовки.

 

Росія зазнає нищівної економічної поразки. Путін доведе весь народ до того, що вони відчують, яким був 33-й рік в Україні. І лише тоді вони масово вийдуть на вулиці, почнуть грабувати магазини, стріляти один в одного, їсти один одного. Тюрм не вистачить, нових солдатів найближчі роки не буде. Росіяни самі зжеруть свого Путіна по шматочках, розідруть його на сувеніри. Правда, для цього треба час. Десь 2-3 місяці.

 

Що чекає Україну? Нам потрібні будуть всі наші друзі зі всього світу. Нам потрібні будуть ваші гроші, сила і вміння організовувати будівництво, відновлювати міста, села, психіку людей. Через 5 років всі міста і містечка стануть затишними, казковими і привабливими для туристів. Україна стане економічним дивом.

 

В Україні створюватимуться міцні сім'ї, в яких будуть однакові цінності, повага і розуміння. Жодного психологічного насильства і чвар. До нас приїжджатимуть іноземці переймати досвід, як жити в гармонії і злагоді, як жити так, щоб все було до ладу.

 

І останнє диво, вся Україна нарешті об'єднається, буде міцною як кулак Кличка, дотепною як Зеленський, відкриватиме бізнес і робитиме це на вищому рівні як Порошенко, досягатиме успіху на міжнародній арені як Оксана Линів чи наші паралімпійці, які зараз здобувають одна за одною золоті медалі, співатиме "Ой, у лузі червона калина" як Андрій Хливнюк, "Ще не вмерла України" як Марія Бурмака і плакатиме від розчулення  під ці пісні як я.

 

Всім цьом. Перемога уже скоро.