Сага «Українська сім’я»

00:36, 18.12.2021
Україна - це Європа!
 
Безумовно, ми це й так знали, бо навіть дрімучі совки в Україні позбуваються скрєп і намагаються бодай зовнішньо ставати схожими на європейців.
 
Чого вартує політичний союз Зеленського і Єрмака?! Попри усю твердість, величність, аристократичність з легкою придуркуватістю та безтурботною корумпованістю цих двох мужів, все одно проглядаються ніжність і високі почуття.
 
А ménage à trois (господарство на трьох, саме так в Європі називають поліаморні стосунки, коли троє людей різних статей живуть разом, т.зв. «шведська сім’я») Буданов-Гогілашвілі-Левченко?
Певен, новітні Байрон і Ле Карре вже сіли за першу главу саги «Українська сім’я».
 
Це Вам не банальний сюжет прив’язаного до коня Мазепи в степу, якого покарав розлючений чоловік звабленої дружини…
 
Думаю, час на каналі (Зе!)Рада готуватися до опівнічних серіалів «Припудрені», «Секс в Урядовому Кварталі-А», «Будівництво, Дизайн, Садівництво і Майнінг».
 
Бо, як каже віце-спікер Корнієнко: "Значна частина з нас не була відомими людьми, ми були звичайними людьми, у яких кілька сотень, може, кілька тисяч друзів на Facebook. І коли ти раптово потрапляєш під софіти і під цілодобову увагу медіа, у тебе просто немає навички так поводитися. Тому ти якісь речі робиш так, як робив раніше, починаєш на робочому місці щось робити".
 
Ніщо не видавало в Штірліці радянського шпигуна…