Коли в Україні каратимуть за Леніна і Сталіна?

10:39, 26.02.2021
Коли в Україні каратимуть за Леніна і Сталіна?

Суддя, який судив Стерненка, запросто, безкарно виставляє Леніна і Сталіна на публіку.

Портретів і погрудь Гітлера просто так, бо Гітлер комусь подобається, ви не побачите ніде. Ані в Німеччині, ані навіть у Росії.

 

Може, в когось десь захований, але милуються фюрером потай. Зате Леніна і Сталіна легко демонструють. Сталіна - ладно, а ось Леніни є і в Європі. Не в кожному селищі, як було в Україні донедавна, тим не менше - не соромляться, не бояться.

 

Хоча Ленін, як казали в моєму дитинстві, перший почав. Я про терор і масові вбивства, окупацію сусідніх з Росією країн, всяке інше гавно, за яке Гітлера таврують і правильно ненавидять.

 

Причина очевидна: більшовизм не був засуджений на процесі, аналогічному Нюренбергу. Тому суддя, який судив Стерненка, запросто, безкарно виставляє Леніна і Сталіна на публіку. Це його погляди, на які він тіпа має право. За погляди ж не карають ніде в світі... Да?

 

Ану, пройдіться вулицею Нюренбергу з портретом Гітлера. Чи вголос похваліть його "менеджерські" здібності будь-де, заявивши: то є мої погляди. Довго протягнете без реакції правоохоронних органів? Отож.

 

Мені хочеться дожити до того дня, коли за Леніна і Сталіна в Україні і світі каратимуть, як за Гітлера.