Від «Укрпошти» - KRAKENу: спецпідрозділ ГУР отримає персональну марку

16:14, 17.10.2024
Від «Укрпошти» - KRAKENу: спецпідрозділ ГУР отримає персональну марку

На честь легендарних захисників та захисниць Укрпошта випускає лімітований поштовий набір «KRAKEN» за проєктом «Власна марка». (Фото: Телеграм Укрпошта News)

Випуск нового поштового набору, створеного на честь спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони KRAKEN анонсував Національний поштовий оператор «Укрпошта».

 

Як інформує УМ, про це 17 жовтня повідомили в пресслужбі компанії у Телеграм.

 

«Морський гігант, що несе смерть своїм ворогам. Так розповідали про кракена ісландські моряки. Потужні воїни, добровольці, герої, які стали на захист України у 2022 році й безстрашно йдуть уперед досі. Так про KRAKEN говоримо ми», – зазначають у поштового оператора.

 

На честь бійців підрозділу створили лімітований поштовий набір, до якого входять аркуш із дев’ятьма марками та художній конверт зі спецпогашенням.

 

Тираж набору KRAKEN складатиме 972 екземпляри – вони будуть доступні для придбання з 23 жовтня на сайті «Укрпошти» та в київській філателістичній крамниці на вул. Хрещатик, 22.

 

Нагадаємо, підрозділ KRAKEN сформували ветерани полку «АЗОВ», офіцери розвідки, футбольні фанати та добровольці в Харкові 24 лютого 2022 року.

 

Додамо, що «Укрпошта» планує укласти угоду з USPS – поштовою службою США, що дозволить доставляти в Україну товари з Amazon та інших великих маркетплейсів. Угода може запрацювати у 2025 році.

 

Як повідомляла УМ, «Під покровом Богородиці»: Укрпошта вводить в обіг нову благодійну поштову марку.