Майкл Дуглас вражений енергетикою і духом Києва

21:33, 19.09.2024
Майкл Дуглас вражений енергетикою і духом Києва

Майкл Дуглас на Саміті перших леді та Джентльменів у Києві. (Фото з відкритих джерел)

Зірка Голівуду, 79-річний актор та продюсер Майкл Дуглас після повернення додому щиро поділився своїми враженнями від нещодавнього візиту до Києва.

 

Як інформує Україна молода, про свою подорож до України разом із сином Діланом та спілкування з українцями Майкл Дуглас розповів у Instagram.

 

"Як ви знаєте, Україна перебуває під жахливою, жахливою війною з росією, тож зараз трохи складно діставатися Києва, її столиці.

 

Вам треба проїхати 11 годин потягом від польського кордону до Києва. Те, куди ми приїхали, виявилося чарівним містом, справді чарівним містом, я не такого очікував", - зізнався Майкл.

 

Зі слів Дугласа, він уявляв собі щось на кшталт Східної Німеччини до падіння Берлінської стіни, але побачив "фантастичний мегаполіс", де присутня як радянська архітектура, так і набагато давніша.

 

 

"Неймовірна культура, прекрасні ресторани та вражаюча енергетика. Враховуючи обставини, є невелика кількість руйнувань, правда, ми бачили дитячу лікарню, найбільшу в усій Україні, яка повністю зруйнована, і чітко зрозуміло, що то було не помилково. Деякі будівлі досі стоять, але знадобиться багато роботи", - зазначив актор.

 

 

І додав: "Що ми з Діланом винесли звідти, так те, які там люди, неймовірний дух. Коли ти думаєш, що відбувалося з Україною, починаючи від режиму Сталіна і Другої світової війни, а згодом вона виявилася змушена битися та боронити свої понад 30 років демократії, це неймовірне місце та велике нагадування всім нам про важливість свободи, демократії і того, як треба працювати заради них".

 

Актор висловив подяку керівництву держави за запрошення і гостинність.

 

 

Як повідомляла «УМ», лауреат премії «Оскар» Майкл Дуглас перебував у Києві на минулому тижні. Актора супроводжував їхній із Кетрін Зетою-Джонс син Ділан.

 

Майкл відвідав Михайлівський Золотоверхий монастир, Михайлівську площу та парк «Володимирська гірка», де оглянув мальовничі краєвиди Дніпра, після чого завітав до величної Андріївської церкви.

 

Також кінозірка взяв участь у заходах Саміту перших леді та Джентльменів та зустрівся з президентом Зеленським.