Побиття ветерана у Смілі: 28-річного нападника арештовано без права застави

19:47, 11.09.2024
Побиття ветерана у Смілі: 28-річного нападника арештовано без права застави

Кримінальник зі Сміли під час затримання в готелі. (Фото прокуратури Черкащини)

Смілянський міський суд обрав запобіжний захід – утримання під вартою без права внесення застави для 28-річного підозрюваного у побитті ветерана ССО.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Офіс генпрокурора у середу ввечері.

 

«За клопотанням прокурора підозрюваному у побитті військовослужбовця у м. Сміла обрано запобіжний захід - тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

 

Суд арештував підозрюваного на 60 днів без визначення розміру застави. Захист просив відпустити підозрюваного під заставу.

 

Крім того, правоохоронці встановили та повідомили про підозру ще одному - третьому співучаснику хуліганських дій щодо військовослужбовця

 

У середу вранці поліція затримала 28-річного підозрюваного у побитті колишнього військовослужбовця та вимаганні від нього коштів у місті Сміла.

 

Нападник переховувався від органів слідства в одному з готелів на території Черкащини.

 

 

За місцем мешкання підозрюваних правоохоронці провели обшуки. Вилучили, попередньо, наркотичний засіб та зброю.

 

Як повідомляла «УМ», раніше стало відомо, що у місті Сміла побили ветерана Анатолія Гончаренка через дорожній конфлікт, який стався з батьками воїна.

 

Очільник МВС Ігор Клименко пообіцяв жорстку реакцію правоохоронців. До того поліція Сміли проігнорувала напад напівкримінального «авторитета» на ветерана.

 

Згодом слідчі прокуратури оголосили в розшук нападника