У Покровську зводять фортифікації

13:11, 02.09.2024
У Покровську зводять фортифікації

У Покровську зводять фортифікації в деяких кварталах, хоча частину почали будувати ще у 2022 році,

Декілька ліній оборони вже збудовано на Донеччині в Покровську.

 

Як інформує УМ, про це заявив глава Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк, повідомляє Радіо Свобода.

 

"До вуличних боїв ще у нас декілька ліній оборони збудовано вже. Ми разом, спільно з обласною військовою адміністрацією, нашими громадами, військовими інженерами цей процес розпочали ще в 2022 році в березні або в квітні", - сказав він.

 

Добряк пояснив, що за кожним містом на Донеччині закріплена бойова бригада, яка контролює план оборони міста і побудову укріплень. Місцева влада отримала завдання на побудову укріплень у деяких районах міста і працює над цим.

 

"Завдання по зовнішньому кільцю (отримані) від військових. За кожним містом Донеччини закріплена бойова бригада, (вона) робить план оборони міста або агломерації і дає завдання, що робити цивільним.

 

Нашими зусиллями за допомогою комунальників, за допомогою шахтарів, за допомогою ДФТГ (добровольчого формування територіальної громади. - УМ.) збудовано вже те, що було потрібно.

 

 Ми отримали завдання на внутрішньоквартальні речі (укріплення. - Ред.) не по всьому місту, а з певних напрямків, скажімо так. Заходимо ще в таку роботу, і робота не припиняється", - підсумував він.

 

Як повідомляла УМ, Україна перекинула під Покровськ бригаду Нацгвардії «Кара-Даг».