Татаров і Малюк вбивали чеченців у Києві – Зеленський

16:48, 27.08.2024
Татаров і Малюк вбивали чеченців у Києві – Зеленський

Володимир Зеленський під час пресконференції 27 серпня. (Фото Офісу президента)

Президент України Володимир Зеленський жорстко відповів на питання журналіста «УП» Романа Кравця про те, як глава держави оцінює ефективність команди Банкової з «5-6 менеджерів».

 

Як інформує Україна молода, про це Зеленський сказав під час пресконференції у Києві у вівторок.

 

Зокрема, згадуючи про одіозного заступника голови Офісу президента Олега Татарова, очільник держави відповів, що той разом з нинішнім головою СБУ Василем Малюком вбивав чеченців у Києві.

 

За його словами, раніше під час спілкування з журналістами у режимі "оф рекордс" (без запису і поширення) він розповідав інформацію про Татарова, яку знають "і Сполучені Штати Америки і всі". Тому не сподівався, що це питання знову прозвучить публічно.

 

«Що стосується Татарова… на «офреці», я сказав вам про Татарова. Я повторюю. Це знають і Сполучені Штати і всі. Олег Татаров разом з Василем Малюком вбивали чеченців в Україні в Києві, поки ви тут не були.

 

Замало? Вигнати його, щоб його вбили росіяни?», - нагнівався президент.

 

 

Він також заявив, що вважає своєю командою не лише посадовців Офісу, але й «усіх, хто захищає Україну: Оборонно-промисловий комплекс, Генштаб ЗСУ, головкома, Міноборони, урядовців і тд».

 

За його словами, Україна продовжує розвивати свій військово-промисловий комплекс і вже створила свою першу балістичну ракету.

 

«Які ще є напрацювання України? Ну, думав, що рано про це говорити, але… Було випробування – позитивно – першої балістичної української ракети. Я з цим вітаю наш ВПК», - сказав Зеленський і додав, що більше про ракету розповісти не може.

 

На його думку, суспільство тепер зможе оцінити "наших людей, які 24/7 працюють на оборонних підприємствах".

 

 

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення українська розвідка повідомляла про знищення чеченських підрозділів, метою якого була ліквідація президента Зеленського. Інших підтверджень цієї інформації не було.

 

Як повідомляла "УМ", Зеленський розкритикував російську агресію і діда у Кремлі у привітанні українців з 33-річчям Незалежності

 

Нагадаємо, рік тому західні ЗМІ писали, що попри численні обвинувачення у корупції заступник голови ОП Олег Татаров залишається на посаді, бо потрібен президентові Зеленському для впливу на розгалужену правоохоронну систему України.