На Хмельниччині авто з дітьми потрапило в ДТП: є загиблі й поранені

11:32, 13.08.2024
На Хмельниччині авто з дітьми потрапило в ДТП: є загиблі й поранені

В автобусі перебувало 19 дітей та четверо дорослих. На місці трагедії. У результаті аварії одна дитина та один дорослий, який здійснював супровід дитячої групи, загинули. (Фото: сайт Нацполіції)

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 13 серпня, о  07.45 годині на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади.

 

Як інформує УМ, про це 13 серпня повідомили на сайті Національної поліції України.

 

«Водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області до с. Микуличин Івано-Франківської області. За попередніми даними, він не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Загалом в автобусі знаходилося 23 особи, з яких 19 дітей, двоє супроводжуючих групу  дорослих та два водії», - сказано, зокрема, в повідомлені поліцейських.

 

Попередньо, внаслідок ДТП загинула дванадцятирічна дівчинка та один дорослий. Кількість травмованих  встановлюється. Усіх потерпілих госпіталізували.

 

На місці події працює слідчо-оперативна група відділу  розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Хмельницькій області.

 

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 статті 286 Кримінального кодексу України.

 

Огляд місця події та документування наслідків ДТП тривають.

 

Як повідомляла УМ, В Польщі потрапив у аварію автобус з українцями: постраждали діти.