Гітлер'югенд по російськи: окупанти примусово створюють молодіжні загони допомоги курянам

12:51, 12.08.2024
Гітлер'югенд по російськи: окупанти примусово створюють молодіжні загони допомоги курянам

Росіяни примусово створюють молодіжні загони і відправляють їх в Курську область. (Фото: ЦНС)

У Курській області після початку активних бойових дій росіяни намагаються заманити туди українців із тимчасово окупованих територій. Для цього ворог створює звані “молодіжні загони”.

 

Основна мета росіян полягає у створенні пропагандистської картинки.

 

Як інформує УМ, про це повідомили на сайті Центру національного спротиву.

 

У рамках чергової пропагандистської акції на тимчасово окупованих територіях України загарбники створюють “молодіжні загони”, які мають вирушати на територію Курської області. Під об’єктиви відеокамер “добровольців” пакують в автобуси та відправляють на Курщину.

 

Колаборант із Донецької області, керівник так званої регіональної організації “Молода республіка” Сергій Добровольський розповідає, до росії планується відправити щонайменше сотню молодих людей. Втім, зрадник скаржиться, що виконати план поки що не вдається.

 

Також у ЦНС наголосили, що на тимчасово окупованих територіях окупанти проводять небагатолюдні мітинги, на яких бюджетники та російські гастролери на камеру імітували підтримку населенню Курської області.

 

Днями кремль оголосив у Курській, Бєлгородській та Брянській областях так звану “контртерористичну операцію” з метою применшення масштабу подій.

 

Водночас росія може завершити наступ на півночі Харківської області, щоб відповісти на Курську операцію.

 

Як повідомляла УМ, Україна має визначитися з подальшою долею захопленої Курщини.