Нічна ракетна атака Київщини: є рунування та загиблі

08:50, 11.08.2024
Нічна ракетна атака Київщини: є рунування та загиблі

Рятувальники на Київщині лікідовують наслідки ракетного удару. (Фото: Телеграм ДСНС)

На Київщині в Броварському районі, в ніч на неділю 11 серпня, внаслідок ворожої ракетної атаки загинули мирні жителі: чоловік і дитина.

 

Як інформує УМ, про це 11 серпня повідомила  ДСНС України у Телеграм й виклали відео наслідків удару ракети.

 

Уламки ракети впали на приватні житлові будинки у Броварському районі Київської області.

 

У ніч на неділю на Київщині внаслідок ворожої ракетної атаки загинули мирні жителі: чоловік і дитина. Вони опинилися під завалами будинку.

 

Троє людей тяжко травмовано, серед яких 13-річна дитина. Ще двоє: 35-річний чоловік та його 4-річний син — опинилися під завалами будівлі. Під час пошуково-рятувальних робіт їх знайшли загиблими.

 

Додамо, що близько опівночі у Києві було чутно вибухи: ворог запускав ракети в бік столиці.О 3.00 у Києві вдруге за ніч оголосили повітряну тривогу. Ворог атакував безпілотниками, працювала ППО.

 

Зазначимо, що близько опівночі у Києві було чутно вибухи: ворог запускав ракети в бік столиці.О 3.00 у Києві вдруге за ніч оголосили повітряну тривогу. Ворог атакував безпілотниками, працювала ППО.

 

Додамо, що Київ та область вночі спочатку росіяни атакували балістикою, а згодом - ударними дронами. Так, близько 10 "шахедів" вночі намагалися атакувати Київ: сили ППО збили всі дрони.

 

Як повідомляла УМ, удар по Костянтинівці: рятувальники завершили розбір завалів.