Вбивство Фаріон: підозрюваний В’ячеслав Зінченко залишиться у СІЗО

16:37, 05.08.2024
Вбивство Фаріон: підозрюваний В’ячеслав Зінченко залишиться у СІЗО

Суд відправив 18-річного Зінченка під варту на два місяці без права внесення застави. (Фото з відкритих джерел)

Львівський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для В’ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві екснардепки та мовознавиці Ірини Фаріон.

 

Звільнитися через суд вищої інстанції фігуранту не вдалося.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомила Офіс Генпрокурора у понеділок.

 

"Раніше Галицький районний суд м. Львова обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Саме на такому запобіжному заході наполягали прокурори.

 

Захисник підозрюваного подав апеляційну скаргу на цю ухвалу слідчого судді та просив її скасувати і обрати запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту", - йдеться в повідомленні.

 

Суд відмовив у задоволені апеляційної скарги адвоката та залишив у силі обраний раніше запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

 

Нагадаємо, ввечері 19 липня у Львові на вулиці Масарика невідомий стріляв в Ірину Фаріон. Врятувати її життя не вдалося.

 

Як повідомляла «УМ», 25 липня у Дніпрі було затримано підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. У МВС  вважають, що підозрюваний може бути лише виконавцем.

 

Вже 26 липня Галицький суд Львова 26 липня відправив 18-річного Зінченка під варту на два місяці без права внесення застави. Свою вину він не визнає.