Олімпіада-2024: Коростильов пройшов у фінал з кульової стрільби

18:19, 04.08.2024
Олімпіада-2024: Коростильов пройшов у фінал з кульової стрільби

У понеділок 5 серпня Павло Коростильов боротиметься за олімпійські медалі. (Фото НОК України)

Український спортмен зі Львівщини Павло Коростильов пройшов до фіналу Олімпійських ігор-2024 з кульової стрільби з малокаліберного пістолета на 25 м.

 

Як інформує УМ, про це 4 серпня повідомило Cуспільне спорт.

 

За підсумками двох частин кваліфікації він показав третій результат і увійшов до шістки найкращих.

 

У першій частині відбору на точність Павло став восьмим, набравши 293 очки. У другій частині на швидкість українець здобув на одне очко більше — 294.

 

Його земляк, Максим Городинець, не зміг пройти далі, посівши восьму сходинку у списку, у двох етапах він набрав 289 і 295 очок відповідно. Від фіналу його відділили всього 2 бали.

 

Фінал у цій дисципліні відбудеться у понеділок, 5 серпня, початок — о 10:30 за київським часом. Це останній фінал для України на Олімпіаді-2024 у стрільбі.

 

Напередодні Віктор Банькін та Коростильов не змогли кваліфікуватися до фіналу Ігор-2024 у кульовій стрільбі з пістолета на 10 метрів. 

 

Нагадаємо, 2 серпня кваліфікацію Олімпійських ігор-2024 у стрибках у висоту подолали легкоатлетки Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко, які і пройшли до фіналу.

 

Як повідомляла «УМ», жіноча збірна України з фехтування на шаблі вражаюче перемогла збірну Кореї та виграла «золото» Олімпійських ігор-2024 у Парижі в суботу

 

Ольга Харлан, Аліна Комащук, Олена Кравацька та Юлія Бакастова — Олімпійські чемпіонки у командній шаблі.