Чому українські пацієнти обирають клініки «Оксфорд Медікал»

21:22, 30.07.2024
Чому українські пацієнти обирають клініки «Оксфорд Медікал»

Які послуги надає медичний центр «Оксфорд Медікал?

«Оксфорд Медікал» — національна мережа медичних клінік для дітей та дорослих, яка понад 18 років стоїть на варті здоров’я українців. Сьогодні це 48 комфортних медичних центрів по всій Україні, 13 з яких працюють у Києві та Ірпені. Кожний медичний центр Оксфорд Медікал Київ обладнаний за світовими стандартами та пропонує медичні послуги за різними профілями.
 
За відгуками пацієнтів, серед переваг клінік — зручне розташування майже в кожному районі Києва, щоби кожний міг отрмати допомогу швидко, а також турботливі лікарі та комплекс різноманітних медичних послуг, які можна отримати, не виходячи з клініки.
 

Які послуги надає медичний центр «Оксфорд Медікал»:

 
- поліклініка для дорослих та дітей (сімейна медицина, гінекологія, урологія, проктологія, неврологія, кардіологія, гастроентерологія, отоларингологія, вакцинація, судинна хірургія, травматологія та ортопедія, офтальмологія, денний стаціонар, педіатрія, дерматологія);
- невідкладна допомога 24/7;
- хірургічний стаціонар (хірургічне, терапевтичне, реанімаційне відділення);
- діагностика (УЗД, ендоскопія, КТ, рентген, аналізи, цитологія тощо);
- відділення репродуктології;
- естетична медицина;
- пластична хірургія;
- стоматологія;
- медичний супровід заходів.
 

Чим особливо відома клініка «Оксфорд Медікал»?

 
Гордість «Оксфорд Медікал» — одна з найкращих хірургічних програм в Україні та найкращі українські хірурги, які мають досвід медичної практики у відомих світових клініках. Сучасний хірургічний центр Оксфорд Медікал розташований у м. Києві за адресою Березняківська, 30 Б. Тут є високотехнологічні операційні, реанімація, укомплектована сучасним обладнанням моніторингу та підтримки життєдіяльності, комфортні палати з душовими кімнатами, якісним медичним сервісом, повноцінним харчуванням та Wi-fi — усе це, щоби пацієнти одужали та відновилися якнайшвидше.
 
Хірурги клініки «Оксфорд Медікал» постійно привозять в Україну новітні технології та сучасне медичне обладнання. Від початку повномасштабного вторгнення хірурги клініки лікують важкопоранених українських військовослужбовців та цивільних хворих за новітніми методиками, що зменшують кількість ампутацій кінцівок до 40 %.
 

Які ще є важливі напрями в «Оксфорд Медікал»?

 
1. Медичний центр сучасної репродуктології. У команді «Оксфорд Медікал» працюють кваліфіковані лікарі-репродуктологи, що спеціалізуються на лікуванні чоловічого та жіночого безпліддя за допомогою сучасних репродуктивних технологій.
 
2. Стоматологічні клініки «Оксфорд Медікал». Це чотири сучасні стоматології в Києві з комфортними кабінетами, новітнім обладнанням та методами лікування без болю та стресу. До послуг клініки входять лікування будь-якої складності, у тому числі ортодонтія та гнатологія, реставрація зубів та встановлення вінірів, протезування, дитяча стоматологія, відбілювання зубів інноваційними системами. щелепно-лицьова хірургія.
 
3. Косметологія «Оксфорд Медікал». Команда професійних лікарів-дерматологів та косметологів турбується про красиву та здорову шкіру пацієнтів за інноваційними методиками та за допомогою найсучаснішого медичного обладнання преміумкласу. До послуг клініки також входить естетична медицина та пластична хірургія.
 
 
Попри важкі сучасні контексти, мережа клініки постійно розширюється, аби якомога скоріше відновлювати здоров’я українських пацієнтів та дбати про нього в комфортних умовах, тут і зараз, заради майбутнього нації.