Бєлгородщину та Орловщину «бавовнило» - горіли підстанції

10:09, 29.07.2024
Бєлгородщину та Орловщину «бавовнило» - горіли підстанції

У росії палають електропідстанції після нічних ударів "невідомих" дронів.

У кількох російських областях уночі 29 липня чули вибухи, у селищах Бєлгородської та Орловської областей горіли підстанції; вранці російське міноборони заявило про те, що над 5 регіонами рф збили 39 безпілотників.

 

Як інформує УМ, про це 29 липня повідомили російське пропагандистське видання РИА Новости, російські Telegram-канали та губернатор Орловської області Андрій Кличков у Telegram.

 

Повідомляється, що Томарівку Бєлгородської області дрони атакували після опівночі – там загорілася підстанція. У селищі зникала електрика.

 

Пожежа на електропідстанції у російському селищі Томарівка уночі 29 липня після атаки дронів.

 

Також у соцмережах публікують емоційні відео з селища Глазунівка, що на півдні Орловської області РФ. Жителі району зняли, як над ними летить безпілотник і подальший вибух.

 

Губернатор регіону Андрій Кличков підтвердив атаку, заявивши, що було пошкоджено підстанцію.

 

"Вночі було збито два ворожі БПЛА на території Глазунівського району. Постраждалих немає, проте є пошкодження на місцевій електростанції. Оперативні служби займаються усуненням наслідків повітряної атаки, на місці події працюють правоохоронні органи", - повідомив Кличков.

 

Уранці російське міноборони заявило, що нібито за ніч засоби ППО перехопили і знищили 39 українських безпілотників над Курською, Бєлгородською, Воронезькою, Брянською та Ленінградською областями.

 

Про жодні наслідки атаки Міноборони рф традиційно не повідомляє.

 

Як повідомляла УМ, «Дошикувалися»: ATACMS вразили полігон з росіянами на Луганщині.