На Закарпатті водій буса поранив прикордонника ножем

18:22, 18.07.2024
На Закарпатті водій буса поранив прикордонника ножем

Агресивного водія затримали. (Скріншот відео)

Прикордонники на блок-посту поблизу міста Хуст в Закарпатській області застосували силу до водія мікроавтобусу, який не виконав їхні вимоги та поранив посадовця ножем під час конфлікту.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє ДПСУ в четвер.

 

«Інцидент стався на Закарпатті – водій мікроавтобуса відмовився зупинятися на блок-посту, а коли його транспортний засіб таки заблокували, став чинити спротив. Зокрема, ножем порізав прикордонника», - йдеться у повідомленні.

 

Прикордонники попросили водія заглушити мотор та вийти з транспортного засобу, відповідно до постанови №1147 ("Про прикордонний режим").

 

Коли водій не підкорився, заявивши, що його ця постанова не стосується, прикордонники, як видно на відео, розбили водійське скло прикладом автомата та застосували газовий балончик. Водій, у свою чергу, застосував ніж.

 

«Вже в присутності поліції, прикордонникам довелося застосовувати силу та спецзасоби, щоби порушника затримати. Й тепер, за злісну непокору та напад на правоохоронців, 61-норічному чоловікові загрожує кримінальна відповідальність», - додають «зелені кашкети».

 

 

Як повідомляла "УМ", днями на Одещині прикордонник застрелив дезертира, який тікав.