До лікарні «Охматдит» у Києві невідомі негідники принесли отруєну воду

10:23, 09.07.2024
До лікарні «Охматдит» у Києві невідомі негідники принесли отруєну воду

У Києві невідомі залишили біля лікарні 'Охматдит' пляшки з отруєною водою

До лікарні "Охматдит" невідомі принесли пляшки з отруєною водою. Усі, хто контактував із цією рідиною, зазнали хімічного отруєння.

 

Як інформує УМ, про це ввечері в понеділок, 8 липня, повідомила волонтерка Катерина Терехова у Інстаграмі.

 

"Сьогодні дуже багато людей із Києва привезли дуже багато води в "Охматдит"... Підійшли поліцейські. Ми сказали, що лишаємо їм воду, і продовжили збиратися. Вже за хвилину поліцейські покликали нас і сказали: "А що це у вас за вода?" Ви зараз можете бачити моє обличчя. Воно червоне. У нас усіх хімічне отруєння. Якісь пі***аси, я просто не можу сказати інакше, отруїли пляшку з водою...", — розповіла волонтерка.

 

Терехова наголосила, що Всесвіт такого не пробачає, тому на тих, хто це зробив, навіть якщо їх не вдасться розшукати, неодмінно чекатиме покарання. Також вона додала, що всі постраждалі від отруєння, на щастя, живі. Їм зробили уколи. Один із поліцейських цією рідиною вмився, інший її пив — після цього його відкачували працівники швидкої допомоги.

 

Волонтерка повідомила, що вдома зробила крапельницю з антитоксинами й сорбентами. Уранці вона планує здати аналізи, щоб виявити токсин.

 

Нагадаємо, що Німеччина прийме на лікування українських дітей після ракетного удару по дитячій лікарні "Охматдит".

 

Як повідомляла УМ, Удар по Охматдиту: загинула лікарка Світлана Лук'янчук.