На Воронежчині БПЛА знищили склад боєприпасів

09:57, 07.07.2024
На Воронежчині БПЛА знищили склад боєприпасів

Розвідники виявили та завдали вогневого ураження по двох військових об’єктах на тимчасово окупованій території Донецької області. (Фото: Телеграм Головне управління розвідки МО України)

Після атаки БПЛА у Воронезькій області почалася пожежа на складі з "вибухонебезпечними об'єктами", визнала російська влада.

 

Як інформує УМ, про це 7 липня повідомили губернатор Воронезької області Олександр Гусєв та МО рф у Телеграм.

 

За словами губернатора, нібито всі БПЛА збили, але осколки впали на склад "вибухонебезпечних об'єктів". Кількість безпілотників він не назвав.

 

Людей попередили про можливу евакуацію і вже підготували автобуси.

 

Населенню розповідають інструкції про забезпечення безпеки.

 

Тим часом російське МО не повідомляє про збиття БПЛА над цим регіоном - там прозвітували про один збитий літальний апарат над Білгородською областю.

 

Крім того в суботу 6 липня розвідники департаменту активних дій ГУР у взаємодії з підрозділом аеророзвідки 45-ї окремої артилерійської бригади виявили та завдали вогневого ураження по двох військових об’єктах Росії на окупованій території Донецької області.

 

Як інформує пресслужба ГУР повідомила у Телеграм, у Дебальцевому бійці вдарили по логістичному центру, де загарбники зберігали обладнання для танків та боєприпаси.

 

Того ж дня  Новолуганському спалили дороговартісну російську автоматизовану станцію постановки перешкод Р-330Ж "Житель".

 

Як повідомляла УМ, Спецоперерація ГУР та СЗР: на Воронежчині зупинено роботу електрометалургійного комбінату.