Ліцей МВС для дітей загиблих поліціянтів відкриють у Кривому Розі

13:54, 05.07.2024
Ліцей МВС для дітей загиблих поліціянтів відкриють у Кривому Розі

Під час робочої поїздки разом із головою ОВА Сергієм Лисаком провели нараду із керівниками органів та підрозділів системи МВС, місцевою владою та освітянами. (Фото: Телеграм Ігор Клименко)

У Кривому Розі відкриють ліцей МВС для дітей загиблих та поранених працівників міністерства. Це буде ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС, який стане п'ятим таким закладом, що запрацює цьогоріч. У Кривому Розі відкриють ліцей МВС й це вже буде п’ятий такий заклад.

 

Як інформує УМ, про це 5 липня повідомив глава МВС Ігор Клименко у Телеграм.

 

Під час візиту до Дніпра очільник міністерства приділив увагу ліцеям безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС.

 

У ліцеї Дніпра вже завершуються ремонтні роботи. З нового навчального року заклад буде готовий прийняти 100 ліцеїстів.

 

Також було ухвалено рішення відкрити ліцей МВС у Кривому Розі, який стане п'ятим таким закладом в Україні. Планують прийняти 50 дітей, навчальний рік розпочнеться 15 жовтня 2024 року.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що стартував прийом заявок на вступ до ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС.

 

До 10-х класів на повне забезпечення першочергово запрошують дітей загиблих, поранених або зниклих безвісти співробітників системи МВС.

 

Як повідомляла УМ, Удар по Кривому Рогу: зруйнувано багатоповерхівку та навчальний корпус.