Зеленський вважає Єрмака потужним менеджером

12:54, 04.07.2024
Зеленський вважає Єрмака потужним менеджером

Єрмак потужний менеджер, один із дуже потужних менеджерів у моїй команді, - Зеленський. (Фото Офісу президента)

Президент України Володимир Зеленський вважає главу свого офісу Андрія Єрмака потужним менеджером, якого він «поважає за результат».

 

Як інформує Україна молода, про це він заявив в інтерв'ю виданню Bloomberg.

 

"Єрмак потужний менеджер, один із дуже потужних менеджерів у моїй команді. Я його поважаю за результат.

 

Він робить те, що говорю йому я. І він виконує ці завдання. Так завжди, коли ви хочете послабити ту чи іншу людину - ви будете бити по команді. А коли ви доб'єте команду цієї людини - ви почнете бити по цьому президенту", - наголосив глава держави.

 

За його словами, це і є політикою тих, хто не задоволений ним.

 

"А мною незадоволені не тільки рускі. Рускі передусім хотіли тими чи іншими спробами знищити мене, тому що для них це план окупації. Один із планів. Так само вони це лобіювали в інших країнах світу.

 

На жаль, не тільки рускі хочуть слабкого президента України. Слабкий президент України - це можливість відірвати від України половину територій, це можливість Україну зупинити по дорозі на вступ до ЄС.

 

Це можливість закрити мені рота, можливість мати іншу людину на чолі України, яка не буде мати вплив на ті чи інші суспільства", - додав президент.

 

Як повідомляла «УМ», раніше видання The Times опублікувало матеріал, в якому заявило, що глава Андрій Єрмак узурпує владу, а залежність Зеленського від нього зростає