Зеленський на Молитовному сніданку закликав до єдності, фото

16:21, 29.06.2024
Зеленський на Молитовному сніданку закликав до єдності, фото

Присутні помолилися за українських воїнів і всіх наших людей, об’єднання світу проти зла, за перемогу, мир та відновлення України. (Фото Офісу президента)

Президент України Володимир Зеленський закликав учасників Національного молитовного сніданку, який уперше відбувся під його патронатом, діяти разом, щоб повністю реалізувати Формулу миру.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Офіс президента в суботу.

 

Зазначається, на заході були присутні представники всіх релігійних конфесій і церков, а також голова Верховної Ради Руслан Стефанчук і прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

 

Глава держави подякував учасникам і гостям молитовного сніданку за підтримку, молитви за Україну, поширення правди про війну та за об’єднання заради нашої держави й загальнолюдських цінностей.

 

 

"У нашому молитовному сніданку беруть участь представники різних країн та різних спільнот. Але є те, чим ми всі безперечно поєднані, і це - наше прагнення зберегти найсвітліше в людях і в нашій країні - вистояти у страшний час війни та забезпечити Україні реальну, відчутну і, з погляду міжнародної безпеки, повчальну перемогу добра над злом, щоб інші агресори не нападали на своїх сусідів", - наголосив Зеленський.

 

 

І закликав усіх присутніх боротися, щоб повернути нормальне життя та безпеку всім українським містам і громадам, та діяти разом, щоб повністю реалізувати Формулу миру.

 

 

"Ми не раз доводили, що не буває нездійсненних речей, коли справді віриш у свої сили, коли знаєш, що на твоєму боці - правда людська й Божа, коли дієш і коли робиш усе, щоб люди були в єдності. Я вірю, що ми можемо повернути мир Україні", - сказав президент.

 

 

 

Присутні помолилися за українських воїнів і всіх наших людей, об’єднання світу проти зла, за перемогу, мир та відновлення України.

 

 

Молитовні сніданки відбуваються в усьому світі. В Україні їх проводять протягом 20 років у 90 містах і громадах. Сильним є рух українських молитовних сніданків і в Сполучених Штатах та Європі, що залучає вірян до підтримки нашої держави.

 

Як повідомляла «УМ», Зеленський запевняє, що Україна готує детальний план закінчення війни та презентує його всім партнерам вже до кінця цього року.