Атака Київщини: пошкоджено десятки будинків та авто, фото

08:47, 24.06.2024
Атака Київщини: пошкоджено десятки будинків та авто, фото

Наслідки обстрілу Київщини в ніч на 23 червня. (Фото: Фейсбук Нацполіції)

В Обухівському район, що на Київщині внаслідок ракетної атаки, яка сталася в ніч на неділю, пошкоджено 72 приватних будинки та квартири в 8 багатоповерхівках, лікарню і 13 інших будівель.

 

Як інформує УМ, про це 24 червня повідомила Київська обласна військова адміністрація у Телеграм та Нацполіція у Фейсбуці.

 

Станом на 21:30 у Обухівському районі області внаслідок падіння уламків пошкоджено 72 приватних будинки. Крім того, пошкоджені квартири в 8 багатоповерхівках.

 

За меддопомогою звернулося 2 осіб із незначними пораненнями. Госпіталізація не знадобилася.

 

Уламками також пошкоджено корпуси лікарні.

 

 

Крім того, пошкоджено 13 будівель. Серед них комунальне підприємство, автошкола, аптека, АЗС, продуктовий магазин, центр зайнятості, готель, медцентр, низка підприємств, автомийка. В приміщеннях вибиті вікна, балкони, двері, посічені фасади та покрівлі.

 

Пошкоджено також 28 автомобілів.

 

 Додамо, що в ніч на 23 червня у Києві та області під час повітряної тривоги пролунали вибухи, працювала протиповітряна оборона.

 

 

ЗСУ збили в Київській області дві ракети "Калібр" з трьох, що запустили російські військові.

 

Зранку повідомлялося, що в області внаслідок падіння уламків пошкоджено 6 багатоповерхівок та понад 20 приватних будинків, 2 особи мають незначні поранення.

 

 

Як повідомляла УМ, Знову КАБи: рашисти атакували Харків, є загиблі та поранені.