Серебрянський ліс: Сили оборони вибили окупантів з позицій

17:52, 15.06.2024
Серебрянський ліс: Сили оборони вибили окупантів з позицій

Світанок у Серебрянському лісництві на позиціях піхотинців 12-ої бригади спецпризначення «Азов». (facebook.com/azov.media4308)

Сили оборони України успішно вибили російських окупантів з позицій у Серебрянському лісництві на Луганщині.

 

Загарбники змушені були забратися геть і накивали п’ятами.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив заступник командира бригади "Азов" Святослав Паламар у суботу.

 

Також аналітики Deepstate засвідчили, що росіяни змушені були залишити позиції у  Серебрянському лісництві та в Кліщіївці.

 

«Окупанти відступили у Серебрянському лісництві – так пишуть деякі ЗМІ. Можна і по-людськи написати - втратили свої позиції, або Сили оборони вибили орків з їхніх позицій, якщо не хочете називати підрозділ, який за цим "відступили" стоїть.

 

І як ще можна завуальовано написати про те, як 12 бригада спеціального призначення "Азов" щодня, щогодини протягом місяців вибиває орків?», - написав пан Паламар.

 

 

І додав: «Ми не говоримо про те, що саме відбувалося до моменту заходу наших хлопців на цей напрямок.

 

Хто зупинив наступ на Терни? Цікаво як будуть, писати коли "азовці", дуже сподіваюсь на це, отримають нормальне озброєння?».

 

Зауважимо, що командир бригади Нацгвардії "Азов" підполковник Денис Прокопенко подякував адміністрації президента США Джо Байдена ща те, що зняла заборону на постачання зброї «азовцям».

 

Як повідомляла "УМ", днями США скасували заборону на постачання зброї 12-й бригаді спецпризначення "Азов" Національної гвардії України